Stöd SoRF

Vill du stötta SoRF så finns det en rad saker du kan göra! För dig som vill ge ett bidrag direkt i form av pengar så går det naturligtvis jättebra. Sätt då in pengarna på Bankgiro: 5335-0773 eller Swish: 123 218 44 63.

Medlemsförsäljning hösten 2021

Fram till 2 oktober säljer vi produkter från NewBody, plastpåsar från Ölandsplast samt tvättmedel, toapapper mm från Tvättmästaren. Du får själv avgöra om du vill sälja från en katalog eller flera. Minsta belopp att sälja för är 350kr per medlem eller 500kr per familj. I ridskolans reception finns kataloger att hämta. Nedan finner du även kontaktinformation till den som är ansvarig för respektive försäljning.

Kläder från Newbody
Här är registreringslänken för att registrera dig som säljare för SoRF hos Newbody
Kontaktperson: Evy Ekdahl, evy.margareta.ekdahl{a}gmail.com, telefon 073 057 60 12

Plastpåsar från Ölandsplast
Informationsblad från Ölandsplast:
Säljaren fyller i en lista och lämnar beställningsdel i brevlådan i receptionen. Man kan också registrera sin försäljning via detta formulär. Info om försäljningen och beställningslista finns på Skålltorp.
Kontaktperson: Evy Ekdahl, evy.margareta.ekdahl{a}gmail.com, telefon 073 057 60 12

Tvättmedel, toapapper mm från Tvättmästaren
Tvättmästarens produktkatalog
Sida för att lägga in beställningar hos Tvättmästaren Logga in där med följande uppgifter: Användarnamn: SKryTT Lösenord: sKrF
Kontaktperson: Minna Hansson, minna.67{a}outlook.com, telefon 070 363 56 74

 


Samla Pant

Vi samlar pant och är med i Föreningskampen. Du kan lämna in din pant till oss och därmed skänka en slant. Vi tar även emot utländska och skadade burkar och får ersättning för dessa. Vi har insamlingsstationer för pant i ridskolans entré och i hallen vid sekretariatet i gamla ridhuset. Bara att komma och lämna när det passar!
Under 2018 samlade vi ihop 17 400 burkar och flaskor och för det så fick vi 15 725 kr utbetalt i rena pengar till föreningen!

Sponsorskyltar

Sponsorskyltar i ridhusen är en bra inkomstkälla för oss. Det finns möjlighet att ha både stor och liten skylt och betala per år eller få en bra deal för flera år i taget. Vet du något företag som vill stötta oss? Hör gärna med de kontakter du har och kontakta sedan sponsoransvarig i styrelsen via epostadressen styrelsen@skaraortensrf.se.

Välj oss som förmånstagare på följande ställen:

Ullmax

Om du vill beställa från Ullmax så kan du beställa direkt på ullmax.com. Ange då att det är Skaraortens Ryttarförening du vill stödja. Du anger det i kassan i webshopen.

Svenska Spel

Du kan ange Skaraortens Ryttarförening som förmånstagare när du spelar via Svenska Spel. Detta ger oss en välbehövlig peng varje år! https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/19721-skaraortens-rf

Bingolotto

Du som prenumererar eller vill börja prenumerera på Bingolotto kan ange Skaraortens Ryttarförening som den förening som du vill stödja. Då får vi automatiskt pengar utan någon behöver sälja några andra lotter, så enkelt och bra för alla!

 

Önskelista

Det finns saker som alltid går åt och som behövs. Nedan ser du SoRFs önskelista. Lämna det du kan bidra med utanför kontoret i ridskolans entré och lämna gärna en lapp om vem som lämnat och vad.

1, Städmaterial

2, Skottkärror (om nya gärna av denna modellen)https://www.jula.se/catalog/tradgard/tradgardsredskap/tradgardsskotsel/skottkarror/skottkarra-707052/ )
3, Kopieringspapper
4, Örngott (begagnade, ska användas som tvättpåsar i tvättmaskinen för grimmor mm)
5, Sopborstar av märket Borstiq
6, Verktygstavla för verkstaden att hänga upp verktyg på
7, Longerpisk
8, Regntäcken i storlekar 135, 145, 155
9, Grimmor – alla storlekar
10, Hästschampo
11, Putsmedel
12, Pälsglans
13, Tvättmedel
14, Verktyg av olika slag, typ kofot skruvmejslar mm
15, Högtryckstvätt
16, Stigläder – alla längder
17, Fårskinnspaddar med kanal
18, Sittgräsklippare
19, Trimmer för gräs och sly
20, Kvalitetsräns

21, Köksknivar