Stöd SoRF

Vill du stötta SoRF så finns det en rad saker du kan göra! För dig som vill ge ett bidrag direkt i form av pengar så går det naturligtvis jättebra. Sätt då in pengarna på Bankgiro: 5335-0773 eller Swish: 123 218 44 63.

Samla Pant

Vi samlar pant och är med i Föreningskampen. Du kan lämna in din pant till oss och därmed skänka en slant. Vi tar även emot utländska och skadade burkar och får ersättning för dessa. Vi har insamlingsstationer för pant i ridskolans entré och i hallen vid sekretariatet i gamla ridhuset. Bara att komma och lämna när det passar!
Under 2018 samlade vi ihop 17 400 burkar och flaskor och för det så fick vi 15 725 kr utbetalt i rena pengar till föreningen!

En fika för…

Du kan också stödja SoRf genom att ta en fika och swisha en summa till vår insamling. I ridskolans entré finns fika uppställt de dagar ridskolan har lektioner och där framgår vilket ändamål som insamlingen går till just nu. Vi har bla samlat in pengar till Jimsons operation och vintertäcken till ridskolehästarna. Under 2018 samlade vi in över 25 000 kr i vår fikainsamling.

Du kan också bidra till insamlingen genom att baka och skänka bakverken som vi sedan kan bjuda på.

Sponsorskyltar

Sponsorskyltar i ridhusen är en bra inkomstkälla för oss. Det finns möjlighet att ha både stor och liten skylt och betala per år eller få en bra deal för flera år i taget. Vet du något företag som vill stötta oss? Hör gärna med de kontakter du har och kontakta sedan sponsoransvarig i styrelsen via epostadressen styrelsen@skaraortensrf.se.

Välj oss som förmånstagare på följande ställen:

Ullmax

Om du vill beställa från Ullmax så kan du beställa direkt på ullmax.com. Ange då att det är Skaraortens Ryttarförening du vill stödja. Du anger det i kassan i webshopen.

Svenska Spel

Du kan ange Skaraortens Ryttarförening som förmånstagare när du spelar via Svenska Spel. Detta ger oss en välbehövlig peng varje år! https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/19721-skaraortens-rf

Bingolotto

Du som prenumererar eller vill börja prenumerera på Bingolotto kan ange Skaraortens Ryttarförening som den förening som du vill stödja. Då får vi automatiskt pengar utan någon behöver sälja några andra lotter, så enkelt och bra för alla!

 

Önskelista

Det finns saker som alltid går åt och som behövs. Nedan ser du SoRFs önskelista. Lämna det du kan bidra med utanför kontoret i ridskolans entré och lämna gärna en lapp om vem som lämnat och vad.

1. Muggar till cafeterian
2. Rengöringsmedel (Wc-rengöring, Allrent mfl)
3. Skottkärror (om nya gärna av denna modellen https://www.jula.se/catalog/tradgard/tradgardsredskap/tradgardsskotsel/skottkarror/skottkarra-707052/ )
4. Diskborstar
5. Soppåsar
6. Kopieringspapper
7. Handdukar (stora och små)
8. Örngott (begagnade, ska användas som tvättpåsar i tvättmaskinen för grimmor mm)
9. Sopborstar av märket Borstiq
10. Lampor till fönstren i receptionen och kontoret
11. Skrivbord till kontoret, gärna 2 st likadana
12. Väggskenor och konsoller av typ motsvarande Sparringskenor
13. Verktygstavla för verkstaden att hänga upp verktyg på
14. Longerpisk
15. Regntäcken i storlekar 110, 115, och 135
16. Grimmor – alla storlekar
17. Hästschampo
18. Putsmedel
19. Pälsglans
20. Tvättmedel
21. Kastruller, stekpannor mm till personalköket
22. Tallrikar, bestick, glas, muggar mm till personalköket och cafeterian
23. Adventsljusstakar och adventsstjärnor
24. Vintertäcken i storlekar 110, 115, 125, 135 och 155
25. Verktyg av olika slag, typ kofot skruvmejslar mm
26. Högtryckstvätt
27. Stigläder – alla längder
28. Fårskinnspaddar med kanal
29. Gräsklippare
30. Trimmer för gräs och sly
31. Träns i storlek ponny och cob
32. Whiteboardtavlor