Aktuellt
Aktuellt
Håll koll på vad som händer hos oss
Aktuellt  på sociala medier
SoRF på Facebook
SoRF på Instagram
Träning & Tävling
Träna & tävla hos oss
Vi har en stor fin anläggning med två stora ridhus och två fina utebanor. För att träna hos oss behöver du anläggningskort.
Klubben
Skaraortens Ryttarförening
Vi är en aktiv och ideell ryttarförening som äger och driver ridskola och en anläggning på 30 hektar. Utöver det så äger vi också tjuotalet hästar och sysselsätter fem anställda.

Inackordering

SkaraortensRF erbjuder inackordering av privatägda hästar i våra inackorderingsstall. I det stora stallet finns med 12 platser för inackorderingar och i Loftstallet finns 4 stallplatser.

Inackorderingsstallet med 12 st boxar är beläget i en avskild del i det nybyggda stallet. Varje box har automater för grovfoder och kraftfoder samt flottörvattenkopp. Tillgång till uppvärmda sadelkammare, vattenspiltor, tvättmaskin och täckestorkrum. Personal sköter utsläpp och fordringar under veckodagarna och du kan köpa till service som täckesbyte, mockning mm.

Hästarna fodras sex gånger per dag och erbjuds daglig utevistelse i egen eller delad hage med gräs och träd.

Loftstallet är vårt äldre inackorderingsstall med 4 platser. Stallet har en enklare standard och hyrs ut som kollektivstall där de inackorderade själva sköter fodringar, in- och utsläpp.

Som inackorderad måste du vara medlem i Skaraortens Ryttarförening. Du köper du ditt medlemskap som vanligt i webbshoppen och registrerar dig enligt anvisningar på hemsidan. Som inackordering ingår anläggningskort under kalenderåret 1/1-31/12.

Motkrav från föreningen

Den inackorderade förbinder sig att samla ihop 25 poäng/år.

  • en arbetsdag är värd 5 poäng
  • en halvdag som funktionär på tävling är värd 5 poäng
  • funktionär på en Pay & Jump är värd 5 poäng

OBS! Om medlem inte uppfyller motkravet vid årets slut har föreningen rätt att fakturera denna på mellanskillnaden mellan arbetade poäng och kostnaden för helårskort på anläggningen! Det är medlemmens EGET ANSVAR att se till att den samlat ihop poängen vid årets slut och rapportera dem via sidan Rapportera poäng.

Bli inackorderad hos oss?

Om du är intresserad av stallplats hos oss så kan du sätta upp dig på vår intresselista för stallplats. Skicka ett mail till ridskola@skaraortensrf.se med dina kontaktuppgifter och information om dig själv och din häst

Betala med Swish
Swish: 123 218 44 63
Swish Kiosk: 123 49 710 73
Hitta till oss
VägbeskrivningHitta oss i Google Maps
Telefon
Kontakta ridskolan:
0511-64114
Telefontid tis 15.00-17.00
Övrig tid lämna ett meddelande så återkommer vi så snart det går

Kontakta stallpersonal:
0727-400 900
Epost
Ridskolan: ridskola@skaraortensrf.se
Styrelsen: styrelsen@skaraortensrf.se
Tävlingskommitén: tk@skaraortensrf.se
Leverantörsfakturor: faktura@skaraortensrf.se
© 2008 – 2024 Skaraortens Ryttarförening. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad  och sponsrad av AlizonWeb AB.
crossmenu-circle