Plusmedlemskap

I plusmedlemskapet ingår medlemskap i Skaraortens Ryttarförening samt anläggningskort under kalenderåret 1/1 – 31/12 för plusmedlemmen med upp till 2 egna hästar.

Plusmedlemskapet kostar 850 kr/år.

Motkrav från föreningen

Plusmedlem förbinder sig att samla ihop 25 poäng/år.

• en arbetsdag är värd 10 poäng
  • en halvdag som funktionär på tävling är värd 5 poäng
  • funktionär på en Pay & Jump är värd 5 poäng

OBS! Om medlem inte uppfyller motkravet vid årets slut har föreningen rätt att fakturera denna på mellanskillnaden mellan plusmedlemskap och standardmedlemskap + kostnaden för helårskort på anläggningen! Det är medlemmens EGET ANSVAR att se till att den samlat ihop poängen vid årets slut och rapportera dem via sidan Rapportera poäng.

Plusmedlemskapet löses genom att följa stegen på sidan Registrera medlemskap och i webshopen sedan välja Plusmedlemskap. Läs mer på sidan Registrera Medlemskap

Ni som är plusmedlemmar och vill arbeta av några poäng. Nu har vi några corona säkra aktiviteter klubben behöver hjälp med.

• Har vi någon ”Dynamit Harry i klubben? Det har börjat komma upp några stora stenar på hoppbanan och vi behöver hjälp med att få bort dom. Vem tar den utmaningen?
  • Röja sly, runt staket och ridskolehästarnas sommarhage.
  • Klippa gräs och trimma.
  • Laga mat till sommaraktiviteterna.
  • Köra hästar till sommarbete. Ni behöver ha tillgång till bil och gärna släp (släp kan vi eventuellt hyra).
  • Sommarstäda 10- 11 juli. Hjälp oss att tömma ridskolestallet efter vårterminen.
  • Städa loftet. Gamla sovsalen till ridlägren.
  • Måla bommar.
  • Kontakta ridskola@skaraortensrf.se för att få mer information om arbetet och eventuelle utlägg står självklart vi för, bara kvitto finns. Vi utgår från den poängsättning som redan finns. 10 poäng heldag och 5 poäng halvdag. Men vi kommer överens med var och en när vi ser hur långt tid arbetet tar.