Personal

Sofia Palm-Ridskolechef och Ridlärare
Sofia är utbildad vid Biologiska yrkeshögskolan i Skara på programmet “Företagande med häst”.
År 2010 avlade hon svenska ridsportsförbundets examen för ridlärare level II med godkänt resultat.
Sofia är ridskolechef hos oss på ridskolan och har lektioner, stalltjänst samt arbetar med den administrativa planeringen. Sofia har arbetat i olika omfattning på Skålltorp sedan 2009.
Just nu mammaledig.

Anna Johansson-Stallchef och Ridlärare
Anna är utbildad vid Biologiska yrkeshögskolan i Skara på programmet “Företagande med häst”.
År 2010 avlade hon svenska ridsportsförbundets examen för ridlärare level II med godkänt resultat.
Anna är stallchef hos oss på ridskolan och har lektioner, stalltjänst samt arbetar med den administrativa planeringen. Anna har arbetat i olika omfattning på Skålltorp så långt tillbaka vi kan minnas.

Marie Eisersiö-Ridinstruktör
Marie är utbildad etolog och husdjursvetare på Sveriges Lantbruksuniversitet och godkänd ridledare genom svenska ridsportförbundet. Hennes specialområden är sitsträning samt hästens beteende och inlärning. Marie jobbar onsdagar och är vikarie för Sofia.

Emelie Linderholm-Ridlärare                                                                                                                                                                                                                                                                                   Emelie är utbildad vid Strömsholm och har avlagt svenska ridsportförbundets examen för ridlärare level I med godkänt resultat. Emelie jobbar torsdagskvällar.

Jenny Glans-Ridinstruktör                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Just nu sjukskriven.

Ronja Wahlström-Stallpersonal                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ronja har gått på Plönninge gymnasiet och fick där sin hästskötarexamen. Efter gymnasiet läste hon vidare till unghästutbildare på Flyinge. Därefter läste hon ett år på hovslagarskolan men valde sedan att byta till djurvårdarprogrmmet. Hon har jobbat bl.a på Halmstad fältrittklubb och Husaby hästklinik. Ronja jobbar i stallet måndagar till fredagar.

Manda Hellman-Stallpersonal                                                                                                                                                                                                                                                                                     Manda har gått på naturbruksgymnasiet Uddetorp med inrikting häst.

Välkommen till vårt glada gäng på ridskolan!