Håll koll på vad som händer hos oss
Aktuellt  på sociala medier
SoRF på Facebook
SoRF på Instagram
Träning & Tävling
Träna & tävla hos oss
Vi har en stor fin anläggning med två stora ridhus och två fina utebanor. För att träna hos oss behöver du anläggningskort.
Skaraortens Ryttarförening
Vi är en aktiv och ideell ryttarförening som äger och driver ridskola och en anläggning på 30 hektar. Utöver det så äger vi också tjuotalet hästar och sysselsätter fem anställda.

Medlemskap

För att bli medlem följer du stegen som står på sidan Registrera Medlemskap. Observera att  ridskoleryttare får sin medlemsavgift på sin ridfaktura via ridskolans system Academy och inte behöver registrera sitt medlemskap i denna procedur.

Pris medlemskap

Junior (tom 18 år): 220:-
Senior: 370:-
Supporter 100:- (Supporterkategorin är för familjemedlemmar eller andra som inte är aktiva inom ridsporten eller föreningen men som vill stötta föreningen.)
Alla medlemmar har 5 % rabatt hos Skara Hästsport på allt utom sadlar.

Medlemsavgiften fastställs på våra årsmöten. Den betalas årsvis per kalenderår och innefattar bland annat en grundförsäkring för dig som arbetar ideellt för klubben. En gemensam olycksfallsförsäkring från Svenska ridsportförbundet  gäller för alla medlemmar i föreningen och ingår i medlemsavgiften. En del av medlemsavgiften går till Svenska ridsportförbundet och vårt distriktsförbund.

Plusmedlemskap

I plusmedlemskapet ingår medlemskap samt full tillgång till anläggningen under kalenderåret. Läs mer om plusmedlemskap på sidan Plusmedlemskap.

Betala med Swish
Swish: 123 218 44 63
Swish Kiosk: 123 49 710 73
VägbeskrivningHitta oss i Google Maps
Kontakta ridskolan:
Telefontid tis 15.00-17.00
Övrig tid lämna ett meddelande så återkommer vi så snart det går

Kontakta stallpersonal:
Epost
Ridskolan: ridskola@skaraortensrf.se
Styrelsen: styrelsen@skaraortensrf.se
Tävlingskommitén: tk@skaraortensrf.se
Leverantörsfakturor: faktura@skaraortensrf.se
© 2008 – 2022 Skaraortens Ryttarförening. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad  och sponsrad av AlizonWeb AB.
crossmenu-circle