Aktuellt
Aktuellt
Håll koll på vad som händer hos oss
Aktuellt  på sociala medier
SoRF på Facebook
SoRF på Instagram
Träning & Tävling
Träna & tävla hos oss
Vi har en stor fin anläggning med två stora ridhus och två fina utebanor. För att träna hos oss behöver du anläggningskort.
Klubben
Skaraortens Ryttarförening
Vi är en aktiv och ideell ryttarförening som äger och driver ridskola och en anläggning på 30 hektar. Utöver det så äger vi också tjuotalet hästar och sysselsätter fem anställda.

Medlemskap

För att bli medlem följer du stegen som står på sidan Registrera Medlemskap. Observera att  ridskoleryttare får sin medlemsavgift på sin ridfaktura via ridskolans system Academy och inte behöver registrera sitt medlemskap i denna procedur.

Pris medlemskap

Junior (tom 18 år): 310:-
Senior: 420:-
Supporter 100:- (Supporterkategorin är för familjemedlemmar eller andra som inte är aktiva inom ridsporten eller föreningen men som vill stötta föreningen.)

När du rider för oss måste du vara medlem i Skaraortens Ryttarförening SoRF. En del av medlemsavgiften går till Svenska Ridsportsförbundet och Västergötlands Ridsportsförbund. Medlemsavgiften betalas en gång per år.

Alla medlemmar i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap. Det är en trygghet och en medlemsförmån som vi kan erbjuda dig via vår huvudsponsor Folksam https://ridsport.se/Omoss/forsakringar.

Medlemsförmåner
Alla medlemmar har 5% rabatt hos "Skara Hästsport". I butiken Djur och Natur i Skara och Skövde har du som medlem 10% rabatt på alla hästtillbehör samt 10% rabatt på Hippo sortimentet. (Dessa rabatter gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller ströprodukter.) Som medlem i SoRF är du också medlem i Svenska Ridsportsförbundet där det jobbas för ridsportens utveckling både på riks- och regional nivå. Tidningen "Häst & Ryttare" får du också hem i brevlådan.

Medlemsavgiften fastställs på våra årsmöten. Den betalas årsvis per kalenderår och innefattar bland annat en grundförsäkring för dig som arbetar ideellt för klubben. En gemensam olycksfallsförsäkring från Svenska ridsportförbundet  gäller för alla medlemmar i föreningen och ingår i medlemsavgiften. En del av medlemsavgiften går till Svenska ridsportförbundet och vårt distriktsförbund.

Plusmedlemskap

I plusmedlemskapet ingår medlemskap samt full tillgång till anläggningen under kalenderåret. Läs mer om plusmedlemskap på sidan Plusmedlemskap.

Som inackorderad köper du ditt medlemskap som vanligt i webbshoppen och registrerar dig enligt anvisningar på hemsidan. Ditt medlemskap uppgraderas till ett plusmedlemskap.

Betala med Swish
Swish: 123 218 44 63
Swish Kiosk: 123 49 710 73
Hitta till oss
VägbeskrivningHitta oss i Google Maps
Telefon
Kontakta ridskolan:
0511-64114
Telefontid tis 15.00-17.00
Övrig tid lämna ett meddelande så återkommer vi så snart det går

Kontakta stallpersonal:
0727-400 900
Epost
Ridskolan: ridskola@skaraortensrf.se
Styrelsen: styrelsen@skaraortensrf.se
Tävlingskommitén: tk@skaraortensrf.se
Leverantörsfakturor: faktura@skaraortensrf.se
© 2008 – 2024 Skaraortens Ryttarförening. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad  och sponsrad av AlizonWeb AB.
crossmenu-circle