Ridskolan

Vi önskar dig välkommen till Skaraortens Ryttarförenings Ridskola

För att rida på ridskolan måste man vara medlem i Skaraortens Ryttarförening. Medlemsavgiften betalas en gång per år. Från 2015 ingår en omfattande försäkring för alla medlemmar, och därför har medlemsavgiften höjts till 220kr för Juniorer och 370kr för Seniorer. Du är junior hela det året man fyller 18 år. Läs mer om försäkringen på Svenska Ridsportsförbundets hemsida.

Detta gäller på Ridskolan

Återbud lämnas via ridskolans administrativa system Hippocrates. Senast kl 13.00 vardagar och senast kl 7.30 lördagar. All igenridning skall ske inom 4 veckor. Du kan inte spara igenridningar över terminerna. Du kan endast avboka och rida igen 2 gånger per termin. Teorilektioner kan inte ridas igen. Uppsägningstiden är 4 veckor innan betalningsperiodens utgång. Pengarna betalas inte tillbaka.

Ingen ridning röda dagar och påskafton.

Vi har två teoritillfällen och minst en uteritt per termin för alla grupper.

För att hålla kostnader och avgifter nere behöver vi alla hjälpas åt. Varje ridskoleelev bidrar med en arbetsuppgift i samband med lektion och en terminsuppgift. Information om detta får du av din instruktör och på anslagstavlan i receptionen. Utebliven terminsuppgift kostar 300 kronor och debiteras vid terminens slut.

Se anslagstavlan i receptionen! Där sätter vi upp om allt som händer på ridskolan. Se även information på hemsidan, www.skaraortensrf.se. Du hittar även information på facebook.

Tänk på att inte lämna barnen på ridskolan på obemannade tider!

I vårt stall vill vi:

  • Att alla är glada och snälla mot varandra och sprider en trevlig stämning.
  • Att man tänker på att stallet är hästarnas hem, så vi går lugnt och pratar i en normal samtals ton.
  • Vi håller ordning på våra egna saker och hästens så som sadel, träns och borstar.
  • Kolla gruppschema och se vad ni har för kul uppgift i stallet efter ridningen.
Fakturering

All fakturering för ridlektioner sker via Hippocrates. På grund av att många inte betalar sina fakturor eller inte betalar dem i tid måste vi skärpa systemet! Vid påminnelse av fakturan tillkommer en avgift på 50 kr. Är inte fakturan betald och ingen överenskommelse skett med personalen får eleven ingen häst vid ridtillfället. Hoppas ni har förståelse för detta.
Faktureringen är uppdelad på två betalningsperioder: Vårtermin och Hösttermin

För frågor och återbud kontakta personalen på 0511-641 14

VÄLKOMMEN TILL EN ROLIG OCH LÄRORIK TERMIN!