Vi behöver din stöttning! … och tack JULA!

Vi är en ideell förening som driver en stor och komplex verksamhet med flera anställda, hästar, en stor anläggning och stora marker. Vi är sårbara när saker inte rullar på som det ska, som nu när vårt ena ridhus inte kunnat användas som tänkt på hela hösten och vintern. Uteblivna träningar, pay-and-jumps och tävlingar gör vår ekonomi ansträngd och därför vill vi med detta inlägg visa på hur enkelt det kan vara att stötta oss. Vi alla har olika resurser i form och tid, pengar och möjlighet att engagera oss och därför vill vi lyfta fram att ALL FORM av stöttning är välkommet och väldigt uppskattat.

Läs mer på sidan Stöd SoRF om hur man kan stötta oss!

För en tid sedan gjorde tidningen Sklt en jättefin artikel om vår fika- och pantinsamling. Till artikeln publicerades också vår önskelista över saker vi behöver till verksamheten som man kan skänka.

Detta uppmärksammade Julas ägare Karl-Johan Blank och Jula skickade oss ett presentkort på hela 10 000kr som vi kan handla för. Alldeles fantastiskt! Vi vill rikta ett stort tack till JULA för detta men också passa på att tacka alla som stöttat oss hittills med att fika, skänka saker, sin ideella tid, tjänster och lämna pant till vår insamling.

Nu jobbar vi vidare tillsammans!

För dig som vill ge ett bidrag direkt i form av pengar så går det naturligtvis jättebra. Sätt då in pengarna på Bankgiro: 5335-0773 eller Swish: 123 218 44 63