Nu närmar det sig Tvåbensgaloppen- Här all info du behöver

Nu är det snart dags för Tvåbensgaloppen. Söndagen den 10 oktober är det dags. Här nedan ser du all info du behöver.

Samling: När du kommer till Skålltorp går du till altanen där personalen sitter och får ditt startnr samt gör din betalning via Swish. Vi samlas sedan nedanför hoppbanan för en gemensam uppvärmning kl 11:00, därefter går startskottet.

Banan: Banans längd är ca 4.5 km och kommer innehålla lera, vatten, hinder och andra spännande överraskningar. Känner du att benen börjar bli trötta under banans gång så finns det genvägar tillbaka till mål.

Ombyte: Efter målgång finns det möjlighet att spola av sig i vår uppvärmda spolspilta samt byta om på någon av våra toaletter vid spolspiltan, i receptionen eller i gamla delen på kortsidan av ridhuset.

Efter målgång/för de som inte deltar i loppet: Vi kommer ha ponnyridning på hoppbanan/nya ridhuset (beroende på vädret), kiosk där du kan köpa hamburgare, korv och fika och för de yngre kommer det även finnas en käpphästbana att besöka.

ALLT ÖVERSKOTT GÅR DIREKT IN PÅ HÄSTKASSAN. HAR DU INTE MÖJLIGHET ATT DELTA SÅ GÅR DET SJÄLVKLART BRA ATT SWISHA DITT BIDRAG TILL 1234 97 10 73

HAR DU INTE ANMÄLT DIG SÅ GÖR DET TILL ridskola@skaraortensrf.se OCH BJUD IN ALLA DU KÄNNER.


VI SES!