Info om nya ridhuset och vår invigning

Vi har arbetat hårt i flera veckor med att få underlaget i nya ridhuset att sätta sig men underlaget har inte blivit som det var tänkt. Anledningen verkar vara att sanden har får låg lerhalt och därför inte binder sig. Vi är medvetna om problemet och därför vill vi nu informera om att vi just nu tittar på olika lösningar för att få ett ridbart underlag på plats så fort som möjligt. Vi har mycket verksamhet i föreningen som är beroende av två fungerande ridhus och så detta är ett jätteproblem för oss. Vi jobbar vidare i frågan och återkommer med mer info så snart vi kan.

Angående den planerade invigningen den 18 augusti av vår nya anläggning så måste vi meddela att vi är tvungna att skjuta den på framtiden då många delar på bygget fortfarande inte är klart. Vi hoppas att byggföretaget snart kan färdigställa de sista delarna och vi kan spika ett nytt datum för invigningen.

Men det händer roliga saker också i vår förening! På måndag 13 augusti är det terminsstart för ridskolan och i helgen så är det både dressyrträning för Paulinda Friberg i ridhuset och Öppen bana med karaktärshinder på stora utebanan! Vi vill också påminna om vår pantinsamling som pågår hela året som ska gå till en ny ridskolehäst. Ta med din pant och skänk den till oss så drar du ditt strå till stacken!