Gamla ridhuset stängs from idag för byte av ridhusbotten!

Idag har vi påbörjat det stora projektet att byta ridhusbotten och laga sargen i gamla ridhuset. Vi börjar med att ta ut det befintliga underlaget för att på lördag, under vår obligatoriska arbetsdag, kunna byta ut nedre delen av sargen. Därefter ska nytt underlag läggas in och sedan ska flis läggas i. Detta är ett jätteviktigt projekt som vi behöver alla medlemmars hjälp med, därför hoppas vi att så många som möjligt kan komma på våra arbetsdagar 31/8 och 21/9. Ridskolan kommer att hålla till i nya ridhuset tills att nya underlaget är inlagt igen. Vi hoppas att denna tid blir kort men det hänger på hur många som kan hjälpa till.

Anmäl till ridskola@skaraortensrf.se till vilken arbetsdag du kommer. Kan du inte någon av dagarna men kan komma en annan dag så hör av dig till samma epostadress.

Eftersom föreningens verksamheter är beroende av två fungerande ridhus så hoppas vi att alla förstår hur viktigt det är att medlemmarna sluter upp och hjälps åt att genomföra detta projekt.  Vår förenings ekonomi är ansträngd sedan byggprojektet och en vinter med endast ett fungerande ridhus. Nu vill vi se att alla verksamheter kommer igång igen och att vi kan utöka verksamheten och därmed öka intäkterna. Men det hänger på två fungerande ridhus och medlemmarnas insatser.

Glädjande besked är att ridskolan utökar med två nya nybörjargrupper och att Pay & Jumpen i söndags hade många starter. Det är också fullt i inackorderingsstallet och vi har flera lag anmälda till serierna i både hoppning och dressyr. Så vi kan se att det finns många glada och engagerade medlemmar som verkar för föreningen på olika sätt. Låt oss fortsätta så!