Nytt underlag i ridhuset och lediga boxar! Kom och testa för endast 25kr per pass!

Vi har jobbat hårt i föreningen med vårt nya ridhus. Vi har både tagit ut material, målat sargen och nu lagt på ett lager igen på den fasta ytan. Underlaget är nu fast och fint och vi kan därmed ta bort förbudet mot att longera och hoppa i nya ridhuset!

Vi vill gärna att du kommer till oss och testar underlaget i nya ridhuset och därför har vi i maj månad återigen erbjudandet om att rida i nya ridhuset för endast 25 kr per pass oavsett om du är medlem eller inte! Den lilla avgiften betalas per Swish och din betalning utgör också din närvaroregistrering. För ridning i gamla ridhuset och på övriga banor på anläggningen gäller ordinarie pris 80kr för medlem och 100kr för icke medlem.

I samband med att du kommer och rider hos oss har du också tillgång till vårt gäststall före och efter träning utan någon extra kostnad. Där kan du göra iordning din häst i lugn och ro!

Lediga boxar i inackorderingsstallet

För dig som vill ha goda träningsmöjligheter varje dag så finns nu några lediga boxar i vårt inackorderingsstall. Som inackorderad hos oss i vårt nybyggda, luftiga stall så har du tillgång till 2 ridhus, en stor utebana med hinder, en utebana med dressyrstaket, en hage med stockar för enklare terränghoppning, oändliga ridvägar i skogen bakom husknuten, gräshagar med eller utan hästkompis, vattenspiltor med varmvatten, tillgång till tvättmaskin och täckestorkrum samt generösa förvaringsutrymmen för dina saker i sadelkammare med säkerhetsdörrar. Vi erbjuder också hög servicenivå och ett trevligt gäng både i form av stallkompisar och personal! Du väljer hyresnivå utifrån vilken fodermängd du vill ge din häst. För dig som vill veta mer, kontakta oss på ridskola@skaraortensrf.se.