Januarikampanj för dig med egen häst!

I januari månad har vi några särskilt bra erbjudanden för dig med egen häst! Under denna månad kostar det endast 25kr per pass att rida i vårt nya ridhus, oavsett om du är medlem eller inte! Den lilla avgiften betalas per Swish och din betalning utgör också din närvaroregistrering. Vi ger också 100kr i rabatt på valfritt anläggningskort om du löser detta under januari månad.

De som har anläggningskort, är plusmedlem eller betalar per gång har också tillgång till vårt gäststall före och efter träning utan någon extra kostnad. Där kan du göra iordning din häst i lugn och ro även när det är mörkt och dåligt väder utanför.

För dig som vill bli plusmedlem som får du 5p tillgodo om du löser plusmedlemskap i januari, det innebär att du bara behöver tjäna ihop 20p istället för 25p. Priset för plusmedlemskap är 850kr för hela året och då ingår ett års anläggningskort. Bra deal!

För dig som var plusmedlem för år 2018 är det också möjligt att spara poäng som man inte fullgjort till nästa år, dvs att man flyttar med sina poäng som man har kvar för 2018 och adderar dem till poängen för år 2019. Det går naturligtvis även bra att betala mellanskillnaden för plusmedlemskap och anläggningskortet om man hellre vill det. Du registrerar dina pluspoäng här.

Glöm inte att mocka, släcka (om det är tomt efter dig) och betala när du använder våra ridhus! Stäng även yttre portarna efter dig om du är sist. I nya ridhuset är det i nuläget inte tillåtet att longera eller hoppa.

Välkommen att träna hos oss på Skålltorp!