Flytt av ridskolehästarna uppskjuten pga underkänt golv

Planen var att både ridskolehästar och inackorderingar skulle flyttat in denna helgen. Dessvärre får vi nu ändra dessa planer då golvet i stallet är underkänt och det återstår mycket att färdigställa på bygget. Tack vare extrainsatser och hårt arbete med att justera golvet i ena stallet hoppas vi ändå att inackoderingarna kommer kunna flytta in på söndag efter ombesiktning av golv på fredag. Flytten av ridskolehästarna planeras istället till Kristihimmelsfärds-helgen och då hoppas vi att golven är justerade och det återstående på anläggningen är klart.

De planerade arbetsdagarna lördag 28/4 och tisdag 1/5 genomförs som planerat, dock utan flytt av ridskolehästar. Istället samlas vi kl 10.00 på Skålltorp på lördag och jobbar med att iordningställa anläggningen. På tisdag är det samling kl 10.00 på Skålltorp som tidigare angivet. Om du kan hjälpa till, anmäl att du kommer på ridskola@skaraortensrf.se.

Eftersom arbetet på anläggningen just nu är prioriterat har vi stängt anläggningen för ridning från och med idag fram till tisdag. Det pågår mkt arbete runt om det gamla ridhuset och stora maskiner rör sig på anläggning.

Nu gäller det bara att vi kavlar upp ärmarna och gör det vi kan för att få iordning det sista på vår nya fina anläggning!

Hoppas vi ses på arbetsdagarna!