Lediga stallplatser hos oss!

Det finns nu lediga stallplatser i Inackorderingstallet på Skålltorp, Skaraortens Ryttarförening i Axvall utanför Skara.

Inackoderingsstallet består av 12 st boxar i en avskild del i det nybyggda stallet. Varje box har automater för grovfoder och kraftfoder samt flottörvattenkopp. Tillgång till uppvärmda sadelkammare, vattenspiltor, tvättmaskin och täckestorkrum. På anläggningen finns också 2 ridhus, en stor utebana med hinder samt en paddock med dressyrstaket. Bakom husknuten finns oändliga uteridningsmöjligheter i skogen bakom travbanan.

Varje häst att tillgång till rasthage med gräs och träd och man kan välja om hästen ska gå med kompis eller ensam.

I hyran ingår grovfoder av god kvalité med analys. Du väljer mängd som ingår i din hyra från 6 kg och uppåt. 5 fodringstillfällen per dag, varav 2 med foderautomater i boxen. Morgon, utsläpp, lunch, eftermiddag och kväll.

Personalen sköter fodringar och in- och utsläpp på vardagar. På helger sköter personalen morgonfodring och utsläpp och inackorderingarna sköter lunchfodring och insläpp enligt schema.

Tilläggsservice som mockning och täckesbyte går att köpa till på vardagar.

Hyra: från 2702 kr per box och månad.

Som inackordering hos oss är du en del av vår ideella förening och vi hjälps alla åt att förbättra och utveckla verksamheten och anläggningen. Styrelsen beslutar vem som får stallplats och har rätt att neka.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ridskola@skaraortensrf.se.