Arbetsdag och klubbkläder: missa inte datumen!

Här kommer en liten påminnelse om att boka vår arbetsdag lördagen 20/10 samt att beställa klubbkläder senast 13/10.

ARBETSDAG LÖRDAGEN 20 OKTOBER KL 10-16!

Föreningen kallar alla medlemmar till höstens arbetsdag lördagen 20 oktober kl 10:00 – ca 16:00. Vi har massor av saker att fixa med för att anläggningen ska bli ordentligt inbodd. Vi bjuder på korv med bröd och fika. Anmälan till ridskola@skaraortensrf.se.

Beställning av klubbkläder senast 13/10!

Det är snart sista dagen för att beställa klubbkläder. Det finns även några täckjackor som finns att köpa nu direkt. De jackor som finns är: En 42 (liten i storleken), en 44 (stor), en 38 (stor) och en 36 (liten).

Du kan välja marinblå softshelljacka, softshellväst, täckjacka och T-shirt med Skaraortens RFs logga tryckte på ryggen eller fleecetröja med broderad logga fram. Kläderna finns i barn-, dam och herrstorlekar.

Till 7/10 finns kläderna att beställa. Beställningen gör du med den beställningssedel som du kan ladda ner HÄR och lämna in till ridlärarna. Beställningssedeln finns också på ridskolan.

Du kan också skicka beställningen med e-post till Felicia eller Maria som också svarar på frågor:
Felicia Svensson, 076-931 32 18, felicia.s.10@hotmail.com
Maria Stenberg, 070-533 72 15, maria.storegarden@telia.com

Du kan lämna in din fleece- eller täckjacka från tidigare beställning för att sy fast klubbmärket i samband med detta. Hör av dig dig till Maria i så fall för mer info.

Ladda ner pdf med beställningsblankett för utskrift