Horse Manager

Horse Manager är ridskolans webbsystem där hantering av ridlektioner, tilldelning av hästar, avbokningar och igenridningar sker. Systemet sköter även fakturering av ridterminerna. För att rida på SoRF’s ridskola måste elever ha ett konto i Horse Manager.

Registrera konto
Obs! Är eleven under 18 år måste målman för eleven skapa sig ett konto med sina person- och kontaktuppgifter.Följ dessa steg för att skapa ett konto:

  1. Registrera dig med dina uppgifter (som målsman om du har barn som är elever) på denna länken: https://horsemanager.se/pupils/sign_up?farm_id=361

När målsman har skapat ett konto till sig själv och fått inloggningsuppgifter skickade till den epostadressen som angivits, så är det dags för nästa steg nämligen att lägga till sitt/sina barn som sk ”underelever” i sitt konto i HorseManager. Om du är elev i myndig ålder så hoppar du bara över stegen 2-4.Gör så här:

  1. Logga in på ditt konto på denna sidan
  2. När du loggat in på ditt konto, gå till fliken ”Familj”.
  3. På fliken ”Familj” kan man lägga till så kallade ”underelever” genom att fylla i uppgifterna för eleven i fälten under rubriken ”Lägg till underelev”. När alla fält är ifyllda klickar man på knappen ”Skapa”.
  4. Eleven är nu skapad och är relaterad till målsmans konto. Om du har flera barn som registreras som underelever upprepar du bara steg 3.
  5. Du blir sedan tilldelad din ridgrupp i systemet. Detta gör ridskolan i systemet och är inget som elever eller målsman behöver göra.

Inloggning till elevportalen för SoRF
Logga in på ditt konto på denna sidan

Demofilm för elevportalen
För dig som vill bekanta dig med elevportalen i Horsemanager så finns det en demo-film som du kan titta på. Den går igenom hur det ser ut när du loggat in på ditt konto. Klicka här för att se demo-filmen

Manual för Horse Manager

Vi har sammanställt en liten manual gällande elevens hantering av Horse manager. Den går bla igenom hur man gör avbokning och boka igenridning av ridlektioner. Läs manualen här