Spökvandring

Spökvandring Följ med på en skrämmande spökvandring genom skogar och lera. Kläder efter väder. Tyvärr är inte vandringen barnvagns- eller hundvänlig. Datum: 27 oktober. Plats: Uddetorp
Läs Mer…

En fin tredje plats i dressyren!

Vårt dressyrlag i div 2 tog idag en fin tredje plats i Töreboda. I laget red Caroline Martinsen på Beloved Son Zender , Malin Vilhelmsson Lillemons Street Rod, Karin Bredelius på Gräns Edvard och Pernilla Jonsson på Horizontas. Det blev även två individuella placeringar för Caroline i LB:1 en 3:e plats och för Malin i LA:1 en 5:e plats. Grattis!
Läs Mer…

Clinic med Carl Hedin!

Teoriveckan avslutas med en clinic med Carl Hedin! Idag mellan 18- 20 kommer ni få se på fina hästar och bra ridning! Passa på att komma, det är väldigt lärorikt att se duktiga ryttare rida! Intressant avslutning är att Carl skall låna ridlärare Sofias häst, det får ni ju inte missa=). Det går fortfarande att anmäla sig, än finns några platser kvar! DET ÄR GRATIS!
Läs Mer…

Inbjudan till partnerkväll!

Stötta morgondagens empatiska, ansvarstagande ledare, framgångsrika ryttarstjärnor och drivande entreprenörer: BLI VÅR PARTNER! Inbjudan till partnerkväll hos SORF När: 15 NOVEMBER, KL 18:30 Var: CAFETERIAN I RIDHUSET PÅ SKÅLLTORP Vi bjuder in närlingslivet till en trevlig kväll med information kring satsningen på vår nya anläggning och varför DU vill vara en del av den. Vi bjuder på enklare förtäring! Anmälan senast 13/11 via skaraortensrf.se/partners. Välkommen!
Läs Mer…

Emla 3:a!

Lördagen den 7 oktober var ett par av våra ponnyryttare i Vartofta på hopptävling. I klassen Ld+ kom Emla Vilhelmsson med Pontiac Pan RW124 3:a i kategori B. Stina Thyr med Willowfield Sam kom precis utanför placering i kategori D.
Läs Mer…

Sadelprovning tis 11.00

På tisdag kl 11.00 har vi sadelprovning och skulle behöva hjälp av våra elever med att göra iordning och rida häsarna för sadelprovaren. Messa till 0727/400900 och anmäl er. Ni behöver vara här ca 10.30 och det tar ungefär 2 timmar. Ni kommer lära er massor om ni är intresserade. Vi bjuder på fika!! Mvh Ridskolan
Läs Mer…

Kvällsläger i sitsträning med Marie!

KVÄLLSLÄGER I SITSTRÄNING MED MARIE! Var med på kvällsläger i sitsträning och utveckla en balanserad, följsam och stadig sits i sadeln. Vi tränar upp rörlighet, balans, koordination, smidighet, styrka och avslappning i sadeln genom ett flertal olika sitsövningar. Övningarna mjukar upp, stretchar och stärker ryttarens muskler och leder samt hjälper ryttaren att utveckla balans, följsamhet och sadelfasthet. Sitsövningarna genomförs främst i skritt och trav, men vi går igenom och jobbar med sitsen i galopp utifrån ryttarens förkunskaper och erfarenhet.
Läs Mer…

Vinst för Erika!

Erika Andersson har varit i Karlstad och tävlat. Det blev vinst och flera fina placeringar. Dessa hästar var med till Karlstad; Carry on, Clarissa, Ruby Princess och Crème de la Carême . Carry on plac 120, Clarissa två 5e pris 120,130. Ruby Princess plac 140×2 och Crème de la Carême vinst 130 och två 140 rundor med ett ner…
Läs Mer…